300

Logeren in Stijl

Boerderij 2 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Ruime comfortabele vakantiewoning , rustig gelegen op boerenerf , midden in het Westerwoldse veld

Contact An Agent

Omschrijving
Ruime comfortabele vakantiewoning , rustig gelegen op boerenerf , midden in het Westerwoldse veld. De woning is geschikt voor 4 tot 6 personen , voor jong en oud en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor natuurliefhebbers , wandelaars, voor een fietsvakantie of gewoon om lekker van de rust te genieten.

Omgeving
Groningen is prachtig mooi. De woning ligt ongeveer 4 km van de dorpjes Onstwedde en Vlagtwedde. Dichtbij bevindt zich het mooi natuurgebied Smeerling beroemd om zijn momumentale boerderijen en zijn Lakenvelder koeien. Vlakbij de Duitse grens is het vestingstadje Bourtagne , het ‘ heksendorp ‘ Sellingen en Ter Apel met zijn prachtig Middeleeuws klooster, parels in het Westerwoldse landschap. Over de grens kunt u het hoogveengebied van het Duitse Emslandschap intrekken. Steden in de nabijheid : Groningen , Emmen en Assen.

Routebeschrijving
Volg na Stadskanaal de bewegwijzering naar Onstwedde. In het dorp Onstwedde direct het eerste weggetje naar rechts (vlak voor Univé) , dan ongeveer vier km rechtdoor tot het bord Vledderhuizen. Vanuit de richting Groningen, Veendam en Winschoten eerst het dorp Onstwedde door, richting Stadskanaal en direct na Univé links.

Extra informatie
Prijsindicatie : Euro 300 – 350 per week. Aankomst en vertrek bij voorkeur Zaterdag , anders in overleg. Het is mogelijk uw huisdier mee te brengen, mits aangelijnd. Er mag niet gerookt worden en harde muziek is verboden. Een deel van de huuropbrengst wordt aangewend voor ideële doeleinden bijvoorbeeld een onderwijsproject in India. Door kinderen in India reguliere scholing te geven probeert men de kinderarbeid terug te dringen.