Het Stolphuis

Boerderij 10 Bedroom 4 Bathroom 2 Garage

de stolpboerderij van de familie Boogaard in Alrum, plaats voor 27 gasten

Contact An Agent

Omschrijving
In het rustige dorp Arum ligt de stolpboerderij van de familie Boogaard. Vroeger was het een landbouw- en veebedrijf, nu is het een woonboerderij. Het grootste gedeelte van deze boerderij heeft een rieten overkapping. In de boerderij zijn 4 ruime appartementen, een groepsruimte en een gemeenschappelijke speelruimte (160 m2) voor sport en spel. Dartbord, tafeltennis, basket + bal, tafelvoetbal, sjoelbak en poppenkast + poppen zijn aanwezig. De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met zithoek en kabeltelevisie, een eethoek en een keukenhoek met kookgelegenheid, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Er is een aparte slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle appartementen hebben een eigen ingang en een terras voorzien met parasol, tuinstoelen en tafel. De achterdeur van elk appartement komt uit op de gemeenschappelijk speelruimte. In elk appartement ligt een toeristische informatiemap. Twee appartementen hebben een extra slaapkamer boven, deze zijn te bereiken via een trap in de speelruimte.

Wilt u Òhet StolphuisÓ voor een groep huren dan hebben wij ruimte voor ± 27 personen. Groepen kunnen de hele accommodatie huren en gebruik maken van de gezellige groepsruimte   waarin een zithoek met tv + dvd, een eethoek, en een volledig ingerichte open keuken.

Omgeving
Arum, ligt aan de elfstedenroute in de gemeente Wûnseradiel. Wûnseradiel is toeristisch erg aantrekkelijk of het nu gaat om monumenten, aardewerk- en musea, strand of waterpark. Er is keuze genoeg om uw vrije tijd door te brengen. Gezellige plaatsen in de omgeving zijn: Bolsward, Harlingen, Makkum, Sneek en Leeuwarden.

Routebeschrijving
Vanuit A’dam via de Afsluitdijk richting Sneek. Afslag Makkum/Witmarsum. Witmarsum aanhouden. Dit dorp rijdt u voorbij, het volgende dorp is Arum. Vanuit de richting Zwolle, via Joure richting A’dam. Na afslag Bolsward de al eerder genoemde afslag Makkum/Witmarsum nemen. Arum binnenrijden, dan over de brug rechts. Deze straat uitrijden en dan komt u op een pad, dit leidt naar de achterkant van de boerderij, waar ruimte is om te parkeren.

Extra informatie
Het Stolphuis is het gehele jaar open.
Aankomst vanaf 16 uur en vertrek voor 10 uur. Huisdier in overleg, op de slaapkamers mag niet gerookt worden. In overleg is ontbijt mogelijk.