Speerstra Zathe

‘Speerstra Zathe’ is gevestigd in een verbouwde, doch rustiek gebleven woonboerderij

Contact An Agent

Omschrijving
‘Speerstra Zathe’ is gevestigd in een verbouwde, doch rustiek gebleven woonboerderij. Zo liggen er plavuizen op de vloer en zijn hier en daar de authentieke hanenbalken nog te zien. Op de begane grond bevinden zich een sfeervolle eetzaal en een gezellige gezelschapsruimte ingericht als goed geoutilleerde conferentiezaal, incl. alle mogelijke audio-visuele apparatuur. De wijd openslaande deuren geven toegang tot het terras, de Egyptische Tuin met appelboomgaard, vijver en picknicktafels. Boven bevinden zich een 4-persoons appartement, een 4-persoonskamer en drie 2-persoonskamers met douche, toilet en vaste wastafel met warm en koud stromend water. Op ‘Speerstra Zathe’ kan heerlijk worden geluncht en gedineerd. Ook voor het organiseren van een barbecue of fondue draait de gastvrouw haar hand niet om. Kortom het is heerlijk genieten in de woonboerderij van de familie Kloostra!

Omgeving
Zeilen, roeien, kanoen, surfen, schaatsen (‘s winters), paardrijden, tennissen of golfen: u kunt het heel dichtbij of iets verder weg prima beoefenen. Naast watersportprovincie staat Friesland ook te boek als een fietsvriendelijk gewest. Zeker in de omgeving van Suameer, met z’n sfeervolle, besloten coulissenlandschap, peddelt u zo kilometers weg. Cultureel gezien kunt u een muziek- of theatervoorstelling bezoeken in de schouwburgen van Drachten of Leeuwarden, een kijkje nemen in de talrijke knusse musea of een tochtje maken naar één of meer van de historische en gezellige elfsteden plaatsjes.

Routebeschrijving
U rijdt richting Bergum/Dokkum. Bij de Stoplichten in Suameer gaat u rechtsaf. U rijdt langs het dorp en neemt ongeveer een kilometer na het dorp de afslag naar rechts.Vanuit Bergum U rijdt richting Drachten. Net over de brug gaat u bij de stoplichten in Suameer linksaf. U rijdt langs het dorp en neemt ongeveer een kilometer na het dorp de afslag naar rechts.

Extra informatie
Op de dag van aankomst is de accommodatie voor u beschikbaar vanaf 16.00 uur. Terwijl u vriendelijk wordt verzocht deze op de dag van vertrek voor 11.00 uur te verlaten.. Het is mogelijk uw huisdier mee te nemen en er mag gerookt worden op de kamers. U kunt uw ontbijt, lunch en diner ook op uw kamer nuttigen. Speerstra-zathe is een uitermate geschikte locatie voor groepen van 10 tot 16 personen.