Sint Nicolaashoeve

De Sint Nicolaashoeve is een statige oude hoeve, anno 1858, met een rijke historie

Contact An Agent

Omschrijving
De Sint Nicolaashoeve is een statige oude hoeve, anno 1858, met een rijke historie. Meer dan honderd jaar geleden was de hoeve naast boerderij ook een tehuis voor oude en/of gebrekkige boerenknechten. Nu kunt U overnachten waar vroeger de boerenknechten sliepen. Die ruimte is nu echter geheel verbouwd tot luxe appartementen. Op zolder van de boerderij bevinden zich twee vierpersoons appartementen en een grote recreatiezaal met o.a. tafeltennistafel en voetbalspel. In het zomerhuis van de boerderij bevinden zich een twee en een vierpersoons appartement. De appartementen zijn ruim opgezet en voldoen aan allerlei kwaliteitseisen zoals prima bedden van 2.10 mtr., ruime schone douche/toilet, volledig ingerichte keuken met magnetron, afwasmachine, koelkast met vriesvak etc. De boerderij is in bedrijf, er worden koeien gemolken en verschillende gewassen geteeld. Uiteraard bent U van harte welkom om op de boerderij te komen kijken. De Sint Nicolaashoeve is een “Groene Hart Logies” accommodatie

Omgeving
Gelegen in het mooie Groene Hart van Nederland 20 Km van Amsterdam , Utrecht , Gouda , Leiden en het strand. Zeer landelijk gelegen aan de rand van het dorp Nieuwveen met verschillende winkels. Prima fiets, wandel en watersportmogelijkheden in de directe omgeving. Wat dacht u van vogelpark Avifauna of oudheidspark Archeon (12 km).

Routebeschrijving
Van  richting Rotterdam-Utrecht: Neem op de A12 de afslag Bodegraven (N11), bij Alphen a.d. Rijn de N207 volgen richting Nieuwkoop, Volg dan de N231 richting Nieuwkoop en neem de afslag Nieuwveen, ga gelijk rechtsaf Nieuwveen in, ga net voorbij de voetbalvelden rechtsaf de Hogendijk op. Dit is een doodlopend weggetje met aan het einde de Sint Nicolaashoeve. Vanaf Den Haag: neem op de A4 afrit 6a “Zoeterwoude Rijndijk” volg de N 11 daarna als hierboven. Vanaf Amsterdam: neem op de A4 afrit 3 “Hoofddorp”, volg de N201 richting Aalsmeer neem de afslag “Nieuwveen” en volg de N231 daarna als hierboven. Vanaf Amsterdam-Utrecht  neem op de A2 afrit 4 “Vinkerveen” volg de N201 richting Vinkerveen neem de afslag “Nieuwveen” en volg de N231 daarna als hierboven.

Extra informatie
De Sint Nicolaashoeve is ook een uitstekende lokatie voor groepen tot 18 personen.. Verzorging op basis van zelfverzorging.    Handdoeken zijn te huur, linnengoed is incl.. Aankomst na 14.00 uur of in overleg. Vertrek voor 10.00 uur. Het is niet mogelijk uw huisdier mee te brengen. Tevens een bijzondere vergaderlokatie.