Nooitgedacht

Bed and Breakfast Nooitgedacht’ zijn 7 comfortabele gastenkamers ingericht met een prachtig uitzicht over Waterland en een uitloper van de Gouwzee

Contact An Agent

Omschrijving
In de stolpboerderij ‘Nooitgedacht’ zijn 7 comfortabele gastenkamers ingericht met een prachtig uitzicht over Waterland en een uitloper van de Gouwzee. Stuk voor stuk combineren zij de luxe van een hotel met de warme huiselijke sfeer van een oude boerderij. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: bad, toilet, TV, koelkast en een keukenblokje om zelf koffie of thee te zetten. ‘s Morgens wordt een heerlijk boerenontbijt geserveerd. Op de boerderij wordt actief aan weidevogelbescherming gedaan waardoor vogels ongestoord kunnen broeden. ‘Nooitgedacht’ is een melkveebedrijf dat gespecialiseerd is in het fokken van kalveren. Hierdoor brengt het voorjaar altijd extra vreugde op de boerderij, als er volop kalfjes en lammetjes in de wei rondhuppelen.

Omgeving
In de omgeving van ‘Nooitgedacht’ zijn allerlei dingen te doen en beleven. Het is een ideale omgeving om te wandelen, fietsen, kanoën, roeien of vissen. In dit winter is dit gebied een paradijs voor schaatsers. De locatie biedt op korte afstand een keur aan musea en ander vermaak voor het hele gezin Nooitgedacht ligt slechts 20 Km. van Amsterdam , maar ook Volendam, Edam, Marken en Hoorn liggen op geringe afstand van Katwoude. Recreatiegebied “Het Hemmeland” vindt u op loop/fietsafstand.

Routebeschrijving Eigen vervoer:
Vanuit Amsterdam (ringweg A10): afslag nr S116 Volendam/Marken, de N247 volgen en even voorbij Monnickendam direct over het water linksaf over de ophaalbrug. Dit is de Lagedijk. Na 300 meter aan de rechterkant, direct na een hoge silo, is boerderij ‘Nooitgedacht’.