Lytshuis Zilver

Stelpboerderij

Onze stelpboerderij de beschikking over vier logementen met ieder een eigen royale badkamer voorzien van ligbad , douche en toilet.

Contact An Agent

Omschrijving
Onze stelpboerderij heeft na een grondige verbouwing waarbij alle oude stenen en andere authentieke bouwmaterialen zijn hergebruikt de beschikking over vier logementen met ieder een eigen royale badkamer voorzien van ligbad , douche en toilet. Drie van de vier logementen zijn gevestigd in het lytshuis en hebben alle een eigen ingang en terras, slaap-en badkamer op de begane grond en een bovenverdieping waar een derde en vierde persoon kunnen slapen. Vanuit iedere kamer kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de velden waar fazanten en hazen hun speelwei hebben. De vierde kamer is bereikbaar via de woonboerderij en is gebouwd op de originele dorszolder. Vanuit twee zeer royale dakramen geniet u van een weids uitzicht met de zeedijk op de achtergrond. In de voormalige stal is een sfeervolle ontvangst- en zitruimte een aangrenzend een ontbijtruimte. Het verblijf is inclusief een uitgebreid streekontbijt wat in de speciale ontbijtruimte wordt geserveerd. Een van de vier kamers heeft enkele voorzieningen voor rolstoelgebruikers.

Omgeving
Het gezellige Dokkum – een van de Friese elf steden- is binnen 10 autominuten te bereiken. Paesens-Moddergat is een ideale locatie, direct aan de zeedijk gelegen waar u kunt genieten van het prachtige waddengebied, een dagje strand op Schiermonnikoog, zeilen of surfen, of een uitgebreide fietstocht door het nationale park Lauwersmeer

Routebeschrijving
Vanaf Utrecht; A-27 richting Almere A-6 richting Lelystad-Emmeloord-Joure A-7 richting Heerenveen-Groningen Afslag 31 Frieschepalen richting Surhuisterveen-Buitenpost-Kollum Borden volgen richting Lauwersoog, bij kruising met N361 oversteken richting Paesens, na 3 kilometer rechts de molen, links Lytshuis Zilver . Indien via afsluitdijk volg Leeuwarden, dan N357 richting Stiens – Holwerd. Dan volg N358 richting Ternaard en Oosternijkerk van daaruit volg borden Paesens-Moddergat.

Extra informatie
Lytshuis Zilver is het gehele jaar open. Aankomst mogelijk vanaf 15.00 uur en vertrek uiterlijk 10 uur. Lunch of andere maaltijden in overleg mogelijk. Het is mogelijk uw huisdier mee te brengen, er mag op de kamers niet gerookt worden. Wij ontvangen op zowel individuele basis , maar ook kleine groepen van maximaal 17 personen zijn van harte welkom, waarbij ieder gewenst arrangement op maat bespreekbaar is.