Landgoed Volenbeek

Kom en beleef uw vakantie op ons Landgoed Volenbeek midden in de bossen

Contact An Agent

Onze boerderij uit 1859 staat midden in de bossen van de Veluwe op een particulier landgoed: landgoed Volenbeek in Ermelo. Voordat je er bent moet je eerst nog een heus zandpad ‘trotseren’. We melken een vijftigtal koeien en de boerderij heeft nog een monumentale schaapskooi op het erf staan waarin een prachtige knuffelschuur is ingericht.

Op de boerderij worden regelmatig kalfjes geboren en als het zover is zal boer Wouter je roepen om te komen kijken.

Onze boerderij staat middenin het bos en je kunt rondom de boerderij volop hutten bouwen of boswandelingen maken. Steden die aan de voormalige Zuiderzee lagen, zoals Harderwijk en Elburg liggen dichtbij. Het Bosbad van Putten ligt op een paar minuten fietsen van de boerderij. We hebben een buurman die op gezette tijden met z’n paarden en huifkar langskomt om voor een redelijke prijs een tocht in de omgeving te maken. Ook ponyritten door het bos zijn mogelijk.

Thea gaat graag hardlopen en ook staat ze regelmatig op de skeelers. ‘Ik kan de mooiste tochten voor jullie uitstippelen!’ Qua fietsenverhuur hebben we volop keus; van tandem tot bakfiets! En zit het weer niet helemaal mee? Overdekte speelmogelijkheden genoeg!’

Lees meer op de website van Landgoed Volenbeek

Zoektermen:

  • volenbeek geschiedenis