Kortmann Logies

Kortmann Logies biedt u de mogelijkheid om op een Zuidhollandse boerderij langs de Oude Rijn te overnachten.

Contact An Agent

Omschrijving
Kortmann Logies biedt u de mogelijkheid om op een Zuidhollandse boerderij langs de Oude Rijn te overnachten. De boerderij is in bedrijf en er worden lamschapen en koeien gehouden. Er wordt aan natuurbescherming en vogelweide beheer gedaan. Daarnaast worden er 2 luxe woningen verhuurd. U verblijft in een nieuw luxe uitgevoerde woning, mooi gelegen in de natuur. Elke woning is voorzien van: Luxe woonkamer met tv en -compleet ingerichte keuken met magnetron en vaatwasser. Moderne badkamer en toilet. 2 slaapkamers Groot terras met terrasstoelen. Zicht op de polder en of de Oude Rijn.

Omgeving
De boerderij is gelegen in het midden van het Groene Hart waardoor de grote steden binnen een half uur bereikbaar zijn. Alphen aan de Rijn ligt op 1,5 km afstand van de boerderij.

Routebeschrijving
De boerderij ligt tussen Alphen aan de Rijn en Zwammerdam. (1 km ten oosten van Alphen aan de Rijn en aan de noord kant van de Rijn) Vanaf Utrecht en Rotterdam rijd u over de A12 en neemt u afslag Bodegraven. Vanaf daar rijdt u over deĀ  N11 en neemt u afslag Alphen aan de Rijn.

Extra informatie
Aankomst tijd is vanaf 14.00 uur , vertrek tijd is tot 12.00 uur. Het is niet mogelijk uw huisdier mee te brengen en er mag in de appartementen niet gerookt worden.Door de centrale ligging in het Groene Hart heeft u veel mogelijkheden. Fietsen in de natuur tussen de plassen of een bezoek aan een van de grote steden.