In Nije Dei

In een boerderij uit de 17e eeuw zijn vier logementen rond een sfeervolle deel gebouwd. De nostalgische sfeer is behouden gebleven

Contact An Agent

Omschrijving
In een boerderij uit de 17e eeuw zijn vier logementen rond een sfeervolle deel gebouwd. De nostalgische sfeer is behouden gebleven. In de logementen zijn onder meer de oude balkpartijen nog te zien. Elk logement heeft zijn eigen karakter, maar is wel voorzien van alle comfort die u thuis ook heeft. De logementen zijn vooral ruim : Hûs en Mûne meten 60 vierkante meter (exclusief slaapetage) en Ko en Boppe zelfs 80 meter.

Omgeving
Rond het rustige en kindvriendelijke dorpje Idsegahuizum (maar een uurtje van Amsterdam) is ongelooflijk veel te doen. Een greep : vissen , vogelen (Kooiwaard is tien minuten lopen) , wandelen en fietsen (Bijv. de Aldfaers Erfroute). Binnen 30 autominuten zijn de musea van Leeuwarden en Sneek en het merengebied te bereiken.

Routebeschrijving
Eigen vervoer: Snelweg A7 (Amsterdam-Afsluitdijk-Sneek- Heerenveen) afslag 16 (Makkum-Witmarsum). Richting Makkum. Bij twee rotondes steeds Piaam-Gaast aanhouden. Langs de IJsselmeerdijk, eerste brug links. In Nije Dei ligt midden in het dorpje.