Hoeve Meijer

Midden in de Gelderse Vallei logeren? Kom naar onze boerderij

Contact An Agent

Onze boerderij ligt midden in de Gelderse Vallei aan de rand van ‘Nationaal Park de Hoge Veluwe’ en straalt de rust en gezelligheid uit van een typische Veluwse boerderij. Het achtervoegsel ‘lo’ van Otterlo werd van oudsher gebruikt voor de benaming van bos en deze plaats doet deze naam zeker eer aan.

Vlakbij Otterlo bevindt zich het Kröller-Müller museum en de ingang naar ‘Nationaal Park de Hoge Veluwe’. Het park en het kleurrijke landschap met landweggetjes en bossen is ideaal voor fietsers en wandelaars. Een bijzondere bezienswaardigheid dichtbij de boerderij van Frits en Jennie is Galerie Zuid.

Op de boerderij vind je roodbonte en zwartbonte koeien die zorgen voor de melkproductie. Daarnaast kom je er ook diverse soorten mest- en weidevee tegen. Vlakbij de BoerenBed Tentplaatsen staat een echte knuffelschuur waar ook de allerkleinsten kunnen kennismaken met veel verschillende dieren. Er is altijd genoeg te beleven op de boerderij en Frits vindt het prachtig om je alles te vertellen over het leven op de boerderij en als je wilt mag je altijd een handje meehelpen.

Bezoek de website van Hoeve Meijer