Hoeve de Pippert

De Betere BoerenBed Tenten staan op mooie plaatsen met een prachtig uitzicht over de landerijen en koeien. Er zijn goede (speel) voorzieningen voor kinderen en er is een behoorlijk uitgebreide dierenweide. De tentplaatsen zijn voorzien van ouderwetse droogrekken, zodat je de smerige overalls kunt laten uitwaaien.

Contact An Agent

Onze boerderij stamt uit 1845 en ligt midden in de Uiterwaarden van de Waal tegenover Kasteel Ophemert. De lanen en wandelpaden rond het kasteel en landgoed zijn het ontdekken waard. Het natuurgebied bij de Waal staat bekend om zijn ‘struin- en pontjesroutes’ en op de Linge hier in de buurt kun je geweldige kanotochten maken.

Naast onze boerderij ligt het Mariabos waar je spannende ontdekkingstochten kunt maken en hutten kunt bouwen. De Pippert is een modern grootschalig melkveebedrijf. Er worden rond de 180 koeien gemolken en we hebben ongeveer 130 stuks jongvee die je kan komen voeren. Er zijn hier veel loslopende kippen…je kunt hier eieren zoeken in alle hoeken en gaten. We hebben een knuffelschuur met konijnen en kalfjes en bij de BoerenBed Tentplaatsen hebben we een dierenweide vol met dieren die je mag komen verzorgen en aaien.

Kaarten en ruiterroutes hebben wij op de boerderij. Achter de koeienstal vind je de slingerschuur waar je kunt slingeren, springen en ravotten in het hooi. Boer Cor neemt je graag mee met de tractor en kar op een Boeren Buutenrit door de uiterwaarden. Het verblijf op Hoeve de Pippert is pas echt compleet als je de beroemde pizza’s (met zelfgemaakte bodem) van Anja hebt geproeft!

Bezoek de website van Hoeve de Pippert