Hoeve Banenburg

Logeren op het eiland Walcheren in Zeeland kan op onze boerderij "Hoeve Banenbrug"

Contact An Agent

Onze boerderij ligt op het mooie eiland Walcheren, vlakbij het historische stadje Veere en op slechts 15 minuten fietsen van het strand. Al generaties lang is onze familie nauw verbonden met het boerenleven op het eiland.

Onze ouders hadden allebei een eigen boerderij en nu de ouders van Lieneke tegenover ons wonen komt de rijke geschiedenis regelmatig ter sprake. Zo besloten de Duitsers in 1944 om de dijken door te steken. De boerderij stond tot aan de dakgoot onder water en tot op de dag van vandaag zijn de gevolgen daarvan aan de gevel te zien.

Wij zijn hier ruim tien jaar terug na de ruilverkaveling komen wonen en bestieren met de hulp van onze kinderen, die het bedrijf als volgende generatie willen voort- zetten, een gemengde boerderij met 60 melkveekoeien, 35 stuks vleesvee en 30 hectare maïs, aardappelen en bloemkool.

De BoerenBed Tentplaatsen staan naast de oude stal waarin we boven een authentieke hooizolder hebben. Ideaal voor verstoppertje spelen. Beneden staan ’s winters de koeien, maar ook zomers ademt de oude stal de sfeer van vroeger.

Bezoek de website van Hoeve Banenburg