Herberg Oud Holset

Herberg

Onze herberg ligt in het zuidelijkste puntje van Nederland, midden in het drie-landen gebied. De eetzaal straalt de warmte uit van een gelagkamer in een herberg

Contact An Agent

Omschrijving
Onze herberg ligt in het zuidelijkste puntje van Nederland, midden in het drie-landen gebied. Omgeven door de Limburgse heuvels en meanderende beekjes. De eetzaal straalt de warmte uit van een gelagkamer in een herberg maar biedt ook voor grotere gezelschappen de armslag voor een feest of bijeenkomst Ook beschikt de herberg over een gezellige, knusse huiskamer waar het goed toeven is na een lange wandeling of een bezoek aan Maastricht of Vaals

Zoals passend in een echte Herberg zijn de kamers sober maar comfortabel. Hier slapen is de nachtelijke stilte horen ruisen.

Omgeving
In de omgeving zijn legio wandel-fiets-mountainbike mogelijkheden.

Luik , Aken en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Het vijlenerbos vindt u op 200 meter afstand. In Aken en Maastricht bevinden zich thermale baden. Het skidome in Landgraaf ligt ook in de buurt.

Routebeschrijving
U neemt de A2 richting Eindhoven, bij Geleen de A76 richting Vaals, Aken. Bij het einde afslag Simpelveld , Vaals. Bij stoplichten Lemiers rechts omhoog. Volg de bruine VVV bordjes van Oud-Holset.