Great Wobmazathe Anjum

De oude jongveestal is verbouwd tot een stijlvol logement in de monumentale boerderij Great Wobma

Contact An Agent

Omschrijving
De oude jongveestal is verbouwd tot een stijlvol logement in de monumentale boerderij Great Wobma. De boerderij, gebouwd in 1799, is een rijksmonument en staat aan de oude dijk, hoog op een terp, met ruim uitzicht over de landerijen. ‘s Morgens wordt u gewekt door de vele vogels en misschien wel de koekoek. ‘s Winters wordt de boerderij omringd door diverse soorten ganzen. Het logement is ingericht in dezelfde authentieke stijl als de boerderij met veel oog voor detail. U kunt er met maximaal 4 personen logeren en er is een kinderledikantje aanwezig. Slapen kan in de bedstee en op de eerste verdieping. Het logement beschikt over alle eigentijds comfort, zoals bijvoorbeeld een vaatwasser en een combi-magnetron. Op de begane grond vindt u een luxe, ruime badkamer, een apart toilet, de compleet ingerichte keuken, de bedstee en de woonkamer met deur naar het terras waar u vaak al vroeg in het voorjaar heerlijk kunt vertoeven.

Omgeving
Great Wobma is een mooie uitvalshoek voor fietstochten door en om Nationaal Park het Lauwersmeer, een dagje Schiermonnikoog, een boottocht over het Lauwersmeer, zwemmen of surfen bij Oostmahorn. Verder zijn er diverse kleine musea in de buurt. Een bezoek aan een van de elf Friese steden, het pittoreske stadje Dokkum, mag zeker niet ontbreken. Voor de culinaire liefhebbers zijn er in de buurt enkele toprestaurants, waar veel gebruik wordt gemaakt van lokale producten.

Routebeschrijving
Vanaf Leeuwarden, richting Lauwersoog rijden. Afslag Anjum/Oostmahorn, richting Oostmahorn. Aan uw linkerhand ziet u de tweede kop-hals-romp boerderij Great Wobma. Vanaf de A7 bij Drachten, afslag Surhuisterveen/Buitenpost nemen. Daarna deze weg volgen richting Lauwersoog. Aan het einde van deze weg linksaf en aan uw rechterhand ziet u dan Great Wobma. (rechtsaf is richting Oostmahorn)

Extra informatie
Aankomst maandag of vrijdag vanaf 15 uur
Vertrek maandag of vrijdag om 11 uur. Bij weekboekingen zal in overleg de schoonmaak plaatsvinden. Bij aankomst staat er voor u een welkomstmandje klaar met o.a. koffie, thee en broodjes om zelf af te bakken. Een goede supermarkt, bakker en slager zijn op 5 minuten fietsafstand aanwezig. Paardenstalling is mogelijk in overleg.