Gerbrandy State

Via de oude staldeur heeft u als gast een eigen ingang, U heeft keus uit 2 twee-persoonslogementen, 1 op de begane grond en 1 op de verdieping

Contact An Agent

Omschrijving
Via de oude staldeur heeft u als gast een eigen ingang. Waar vroeger de koeien stonden, is nu de entree en een royaal dagverblijf. Aan de zijkant van de boerderij beschikt u over een sfeervol terras waar u ’s avonds de zon in al haar pracht kunt zien ondergaan. U heeft keus uit 2 twee-persoonslogementen, 1 op de begane grond en 1 op de verdieping. Daarnaast zijn er nog 2 ruime tweepersoonskamers waarvan er 1 kan worden uitgebreid tot familiekamer door er de aparte kinderslaapkamer bij te betrekken. Uiteraard beschikt elke kamer voer een eigen badkamer. ’s Ochtends wordt u verwend met een royaal Fries ontbijt in het dagverblijf. Hier kunt u overdag terecht om gezellig te zitten, lezen of een spelletje te doen. Ook aan uw kinderen is gedacht; van speelgoed en spelletjes tot leesboeken, alles is aanwezig.

Omgeving
Met ‘Gerbrandy State’ als uitvalsbasis bevindt u zich aan de rand van het prachtige Friese merengebied, waar elke watersportliefhebber zijn hart op kan halen. Maar ook voor wandelaars en fietsers is onze boerderij een ideaal vertrekpunt; gelegen aan de historische Slachtedyk en de Elfstedenroute kunt u al fietsend of wandelend de ruimte en rust van het wijdse Friese landschap in u opnemen. Bovendien liggen maar liefst vijf van de elf steden op fietsafstand. Cultuur en natuur gaan hand in hand in Friesland , maar ook de inwendige mens komt royaal aan zijn trekken met in de directe omgeving diverse restaurants met voor elk wat wils.

Routebeschrijving
Vanuit Sneek of Leeuwarden volgt u de N384. Ter hoogte van Deersum volgt u richting Franeker, de N384. Bij de eerstvolgende kruising, na ongeveer 1 km gaat u linksaf richting Bozum. U vindt ons dan meteen aan uw rechterhand.