Gast op Stal

Boerderij 2 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 100 ft2

Contact An Agent

Omschrijving Gast op Stal

Het gastenverblijf kent veel privacy en staat los van de boerderij. Logies met ontbijt is de basis, de ruimte is ook als zelfstandig appartement te gebruiken. Naast onze karakteristieke 19e eeuwse kop-hals-rompboerderij staat een kleinveestal die wij hebben omgebouwd tot gastenverblijf. Het karakter van de ruimte is zoveel mogelijk intact gelaten, maar is zodanig aangepast dat comfortabel overnachten hierin mogelijk is. Zo is de ruimte voorzien van cv, een keukentje en een sanitaire unit met douche en wc. De begane grond met daarin een zit-, tv-, eet- en slaapgedeelte, staat middels een vide in open verbinding met de zolderverdieping. In dit gastenverblijf met vrij uitzicht over water en weilanden is plaats voor 1 tot 4 personen. Afhankelijk van persoonlijke wensen kan een ontbijt worden geserveerd. Voor pony- en paardenliefhebbers die door Friesland willen trekken, bieden we de mogelijkheid om de dieren in onze schuur te stallen (max. twee). Wakker worden tussen de koeien: lijkt het u wat?

Omgeving
Onze boerderij ligt tussen Wyns en Bartlehiem. Twee kano’s zijn aanwezig om een tochtje te maken. De omgeving leent zich voor wandelen of verkenning per fiets. Bezienswaardigheden: de terp van Hogebeintum, Ruurd Wiersma huis en houtzaagmolen in Birdaard en de elfsteden tegeltjesbrug. In Wyns is een eetcafe

Routebeschrijving
In Leeuwarden kiest u de rondweg. Aan de noordoostzijde van deze rondweg neemt u afslag Lekkum. U passeert als u Leeuwarden uit bent eerst de brug over de Bonkevaart en daarna de dorpen Lekkum en Miedum. Na Miedum, bekend om zijn scheve kerktoren, gaat u na vijfhonderd meter bij de driesprong linksaf (richting Birdaard en Bartlehiem). U komt nu in Wyns, maar volgt de doorgaande weg richting het noorden. Onze rietgedekte kop-hals-rompboerderij (nr 28) ligt aan de linkerkant van deze weg 300 meter ten noorden van Wyns. Op het achtererf kunt u de auto parkeren.

Extra informatie
Aankomst/vertrek in overleg. Flexibiliteit draagt bij aan ontspanning. Boeking alleen na telefonische afspraak c.q. bevestiging. Contactpersoon: Afke Boersma. Maximaal 4 personen, evt. meer uitsluitend na overleg. Extra kinderbed e.d. is mogelijk. Op verzoek kunt u gebruik maken van onze Ă”videotheek’.