Donkhoeve – Oirschot

Boerderij, nostalgisch en sfeervol aan de seizoenen aangepast ingericht. Beide met eigen ingang en terrassen met tuinmeubilair. Iedere locatie is voorzien van een openhaard en eigen sanitair.

Contact An Agent

Boerderij, nostalgisch en sfeervol aan de seizoenen aangepast ingericht. Beide met eigen ingang en terrassen met tuinmeubilair. Iedere locatie is voorzien van een openhaard en eigen sanitair. In de kleine Polsdonk is er een sauna aanwezig. Op het boerenerf zijn veel borders en terrasjes met de mogelijkheid om uit te kijken over de weilanden en het vee te zien grazen. Op de hoogzit kunt u genieten van de natuur, vele vogelsoorten en de kikkerpoel. Voor paardenliefhebbers is er stalling ter plaatse of in de directe omgeving en voldoende weidegang mogelijk. Ook honden zijn welkom. Nabij ons weideterras is het mogelijk om boerengolf te spelen of kruisboog te schieten met ons.

Omgeving
Daar de donkhoeve gelegen is aan diverse fiets- en wandelroutes zijn er mogelijkheden te over. Grenzend aan het groene natuurgebied de Mortelen, midden in het groene woud, nabij pittoresk Oirschot met 300 monumentale gebouwen. Tussen de steden ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg die veel mogelijkheden bieden.

Aankomst en vertrek
Aankomst na 12 uur, in overleg met de gasten, vertrek voor 11 uur. Deze dagen mogen onze fietsen worden gebruikt.

Routebeschrijving
Komende via de A2, vanaf Tilburg of Eindhoven afslag Oirschot, richting Oirschot volgen, 4e rotonde rechts (Oude Grintweg), bij cafe kegelbaan de Bocht recht Hedel, 2e weg rechts blijft Hedel, hedel gaat over in Polsdonken, 1e boerderij rechts. Komende via A2 afslag Boxtel noord, richting Oirschot volgen(Oirschotdeweg wordt Oude grintweg) Bij kegelbaan rechts Hedel, Hedel gaat over in Polsdonken, 1ste boerderij rechts