De Groene Hoeve

We vinden het leuk om onze passie voor de boerderij met anderen te delen, daarom kun je bij ons op de boerderij kleinschalig genieten

Contact An Agent

In 2000 verhuisden we naar het West-Friese dorpje Wijdenes. Hier konden we vlak aan het IJsselmeer deze prachtige rietgedekte stolpboerderij uit 1850 kopen en onze droom van een biologische boerderij gaan verwezenlijken. Van de geitenmelk van onze geiten maken we biologische geitenkaas die we verkopen in ons eigen boerderijwinkeltje en op verschillende markten in de buurt.

Wij vinden het belangrijk om onze dieren zoveel mogelijk vrijheid te geven. Niet schrikken dus als je ’s ochtends vroeg wakker wordt van een kudde geiten die na het melken enthousiast de wei in stormt. Om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te kunnen zijn hebben we ook een eigen moes- en kruidentuin en een groot kippenhok voor een vers ei.

We vinden het leuk om onze passie voor de boerderij met anderen te delen. Daarom hebben we ervoor gekozen om een kleinschalig BoerenBed locatie op te zetten. Met vijf tenten profiteert u niet alleen van het vrije uitzicht, maar kunnen we samen ook allerlei leuke activiteiten ondernemen. Gezellig samen brood bakken, geiten melken, kijken hoe kaas gemaakt wordt of zorgen dat de lammetjes genoeg stro hebben? Wij vinden het leuk om de kinderen erbij te betrekken en er een onvergetelijke vakantie van te maken.

 

Bezoek de website van De Groene Hoeve