De Eenhoorn

Het huis en bijgebouw zijn recentelijk verbouwd, met zeer luxe afwerking. De gastenkamers bevinden zich aan de zijkant van het huis, onder het rieten dak

Contact An Agent

Het huis bevindt zich even buiten de dorpskern. Het huis en bijgebouw zijn recentelijk verbouwd, met zeer luxe afwerking. De gastenkamers bevinden zich aan de zijkant van het huis, onder het rieten dak. De voorste gastenkamer kijkt uit op de weg en heeft ook de eigen ingang aan de voorzijde van het huis. De indeling van de gastenkamer is gangetje, badkamer en kamer. De kamer is in warme mediterrane kleuren ingericht. De zeer comfortabele bedden kunnen overdag als bank dienst doen. Tafel en 2 gemakkelijke stoelen staan voor het raam, met uitzicht op de voortuin. Vanuit het zijraam kijkt u uit over de landerijen naar verderop liggende dorpen. De achterste gastenkamer ligt aan de achterzijde van het huis en heeft daar de eigen entree. Ook hier is de indeling: gangetje, badkamer en kamer. Deze kamer is in zachtgele en roomwitte tinten ingericht, met de grote ramen uitkijkend op de landerijen. De bedden en tafel met stoelen zijn als in de voorste kamer.

Mevrouw Beertema werkt en exposeert in het bijgebouw, welke nu geheel verbouwd is in amerikaans/engelse stijl. Op verzoek kunt u een kijkje nemen in de workshopruimte waar gewerkt wordt aan poppenhuizen en miniaturen. Deze uit de hand gelopen hobby heeft haar bekend gemaakt in binnen- en buitenland. Op verzoek is mevrouw Beertema ook bereid als gids op te treden tijdens bezoeken aan musea met beroemde poppenhuizen uit vorige eeuwen.

2 kamers, identiek. 2 eenpersoons bedden Volledig geoutilleerde keukenunit. 4 pits gas-kooktoestel, koelkast, magnetron, afwasmachine. Badkamer ensuite, douche, toilet en wastafelmeubel, met vloer- en spiegel verwarming. Eigen entree met deurbel

Omgeving
Alkmaar en Hoorn binnen 15 minuten bereikbaar. Amsterdam binnen 35 minuten bereikbaar. Op de Koggeroute. Map met toeristische wetenswaardigheden beschikbaar.

Extra informatie
De eenhoorn is het gehele jaar geopend. Roken is niet toegestaan en u kan uw huisdier niet meebrengen. U vindt voldoende restaurants in de omgeving.