Bed & Breakfast Distelkamp

De Distelkamp is een typisch Betuwse 19e eeuwse herenboerderij omringd door een grote tuin en boomgaard

Contact An Agent

De Distelkamp is een typisch Betuwse 19e eeuwse herenboerderij omringd door een grote tuin en boomgaard. In de schuur en het koetshuis is een ambachtelijke boekbinderij gevestigd. In het grote witte huis zijn drie gastenkamers beschikbaar. Eén van de kamers is omgetoverd in een Harry Potter kamer! Daarbij ligt u voet-aan-voet onder baldakijnen en waakt een uil over uw nachtrust. De andere kamers zijn in landelijke stijl passend bij het huis en met uitzicht op de tuin en boomgaard. Tot eind 2004 delen de gasten de gastenbadkamer met gebruik van eigen badmatten en badjassen. Met ingang van januari 2005 heeft iedere kamer een eigen badkamer. Het ontbijt wordt in de zonnige ontbijthoek geserveerd met vruchten, noten en jams uit eigen tuin en boomgaard. De ruime woonkamer staat tot beschikking van de gasten. Omdat wij u een locatie willen bieden om in stijl tot rust te komen, hebben de kamers geen TV noch radio. Wel zijn veel spelletjes en boeken voorradig.

Omgeving
B&B Distelkamp ligt langs het Langeafstandpad het Lingepad en de Langeafstandfietsroute Rondje Rivieren. Er zijn ook veel andere fiets- en wandelroutes. Fietsverhuur is mogelijk. De Veluwe met alle attracties is relatief dichtbij, evenals Arnhem en Nijmegen met hun vele musea.

Aankomst en vertrek
Aankomst en vertrektijden in overleg.

Routebeschrijving
Vanaf de A15 (Rotterdam – Arnhem) afslag Dodewaard. Door Dodewaard rijden tot het centrum, het ANWB-bord volgen linksaf richting Andelst, Wely en Hien. Bij een Y-splitsing bij Restaurant De Engel de linkerpoot volgen (de dijk gaat rechtsaf) nog steeds richting Andelst. Na ongeveer 1200 meter ziet u de Distelkamp aan uw linkerhand bij een inrit tussen twee witte palen.