Bed and Breakfast “Yn it Labadiskebosk”

Natuurlijk kom je naar Yn it Labadiskebosk voor de belangrijkste nacht van je leven! (of voor de intieme viering van uw trouwdag)

Contact An Agent

Omschrijving
Bed&Breakfast Yn it Labadiskebosk heeft drie kamers. Kamer “Breeduit” is een grote balkonkamer en beschikt over een zithoek, eettafel en een kitchenette met koelkast. U heeft de mogelijkheid koffie en thee te zetten en een maaltijd te bereiden. Op de kamer zijn een Tv , video en DVD-speler aanwezig als ook een radio/cd-speler. Er is een ADSL-aansluiting, zodat u er ook , als u voor uw werk bij ons verblijft , snel kunt surfen. Kamer “Knus”heeft een tweepersoonsbed en voldoende kastruimte. De kamer is primair bedoeld voor passanten. Het schitterende uitzicht over de landerijen brengt u totale rust. Kamer “Onder de pannen”is een aparte kinderkamer met een eenpersoonsbed (met onderschuifbed). Kinderbed, box , babybad en kinderstoeltje zijn aanwezig. Er zijn stoeikussens en knuffels. De badkamer heeft een tweepersoonsbad. Er is een aparte douche , wastafel en toilet. U kunt zelfs muziek beluisteren in bad bij dimlicht. De kamers 1+2+3 of 1+2 en/of 1+3 als appartement voor langere tijd gereserveerd worden (max. 4-6 personen).

Omgeving
Yn it Labadiskebosk is gesitueerd in een voor velen gedroomde omgeving. Voor rustzoekers , vissers, fietsers , ruiters en wandelaars een ideale bestemming. De ligging is centraal t.o.v de veerboten naar de Waddeneilanden en het Lauwersmeergebied. Het pittoreske Dokkum vindt u vlakbij. Blijft u een dagje “bij huis”, de tuinen van Yn it Labadiskebosk zijn romantisch aangelegd met veel ruimte, terrassen en zonne- en speelweiden , boomgaard en eigen waterpartij. Op verschillende plaatsen zijn zitjes , ‘s zomers aangevuld met twee ligstoelen om heerlijk te zonnen. Het prieel is een buitenplek bij uitstek. Door de stoere houtkachel is het een romantische plek waar ook maaltijden kunnen worden geserveerd. Zelf barbecuen of samen bijv. pannenkoeken bakken is een feest voor jong en oud! op verzoek verzorgen wij een extra buitenvuur indien het weer het toelaat.

Routebeschrijving
Bed & Breakfast “Yn it Labadiskebosk” te Broeksterwoude is zowel vanuit het noorden als het zuiden te bereiken via de N356 (Burgum-Dokkum v.v.). Let op! Vanuit  richting Burgum: Op de N356 (na De Valom) negeert u het ANWB-bord richting Broeksterwoude. U volgt de N 356 tot kort voor het plaatsnaambord “Damwoude”. Hier slaat u linksaf de Willemstraat in.** Na ca. 150 m. ziet u links Rietdekkersbedrijf Hekstra/Fries Aannemers Bedrijf (herkenbaar aan een rieten dakje op poten voor een karakteristieke stolpboerderij). Hierna ziet u meteen links een bordje “eigen weg” aan de onverharde toegangsweg naar onze Bed & Breakfast. De eigen weg volgt u rechtdoor tot het einde. U bent gearriveerd op nr. 7. Bij donker brandt ons buitenlicht. Bij stil, droog weer brandt ’s avonds bij aankomst een vuur, als u gereserveerd heeft. Vanuit richting Dokkum: u rijdt door Damwoude en vlak voor het eindeplaatsnaambord Damwoude slaat u rechtsaf de Willemstraat in. Verder zie **

Extra informatie
Aankomst vanaf 16.00 uur , vertrek voor 10.30. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. Honden zijn welkom , graag eerst even overleggen. Er mag niet gerookt worden. U kunt een romantisch diner-voor-twee boeken. Met dieetwensen wordt rekening gehouden. Hondenoppas , babysit en vervoer mogelijk tegen een vergoeding. Speciale aandacht vragen wij voor het feit, dat wij voor iedereen een arrangement op maat, geheel afhankelijk van persoonlijke wensen en omstandigheden kunnen samenstellen in nauw overleg. Voorts is een exclusieve activiteit van “Yn it Labadiskebosk”: Het Bruidsnacht Arrangement (twee nachten) met zeer veel romantische elementen en optimale rust en privacy. Extra: (ervaren) verzorging/bewaring van de gedragen bruidskleding en het bruidsboeket (bloemistenservice van top-bloemist!). Dit verwen-arrangement is gericht op paren voor twee nachten, incl. in ieder geval champagne, en het vervullen van de persoonlijkste wensen.

Slogan
Natuurlijk kom je naar Yn it Labadiskebosk voor de belangrijkste nacht van je leven! (of voor de intieme viering van uw trouwdag)