B&B Gastenkamer Eewal

Grachtenhuis

De zit/slaapkamer met badkamer heeft een eigen ingang. De kamer beschikt over twee elektrisch verstelbare boxspring bedden.

Contact An Agent

Omschrijving
Aan “de oprijlaan naar het stadhuis” staat achter ons grachtenhuis een tweede huis waarin heel lang geleden het personeel woonde. Nu zijn de rollen omgedraaid en biedt dit rijksmonument plaats aan een sfeervolle, comfortable ingerichte gastenkamer met een marmeren schouw. De zit/slaapkamer met badkamer heeft een eigen ingang. De kamer beschikt over twee elektrisch verstelbare boxspring bedden. U kunt zich ook ontspannen in de lederen clubfauteuils. Ter verwelkoming staan bier , wijn en fris voor u klaar. Verder is er koffie, thee, mineraalwater, een internet aansluiting op de kamer en de ochtend krant bij het ontbijt. U kijkt uit op en kunt gebruik maken van de gerestaureerde binnenplaats, waar bij mooi weer ook kan worden ontbeten. Meestal gebruikt u het uitgebreide ontbijt met o.m. Friese specialiteiten in de eetkamer van het voorhuis.

Omgeving
Eewal is gelegen in de binnenstad van Leeuwarden. In de prachtige omgeving kunt u fietsen , wandelen, golfen, winkelen en musea bezoeken. Er zijn restaurants in de nabije omgeving.

Extra informatie
Eewal heeft een parkeerplaats aan een gesloten binnenplein. Hier kunt u de auto neerzetten en zo de binnenstad inlopen.

Aankomst vanaf 15.00 uur , vertrek voor 11.00 uur.

Roken in de kamer is toegestaan en huisdieren zijn welkom.