Hoeve Draafsel

Onze boerderij ligt aan de oever van de rivier de Berkel, De historische plaats Lochem ligt in het hart van de Achterhoek

Contact An Agent

Onze boerderij ligt aan de oever van de rivier de Berkel en wordt al in 1377 voor het eerst beschreven. Op deze historische plek melken wij 60 koeien waarvan onze ‘Draafsel Lily’ landelijke bekendheid heeft verworven.

We hebben hier ’s zomers ons eigen privé zwembad in de rivier. Ook kun je je eigen kano huren die je tijdens je verblijf altijd tot je beschikking hebt voor het maken van prachtige tochten naar bijvoorbeeld Zutphen of Lochem. Daarnaast hebben we voor pret ‘op het droge’ een hele grote BoerenBed zandbak met waterpomp en reuzenschommel.

Trouwens als je wilt kun je je eigen paard meenemen naar ons op de boerderij. Er zijn boxen te huur of je bespreekt een paar dagen weidegang. Onze dochter Lieke is een verdienstelijk amazone (dressuur) en geeft van tijd tot tijd pony-rijles en stapkwartiertjes.

De historische plaats Lochem ligt in het hart van de Achterhoek. Je vindt er fraaie landgoederen met stokoude bomen, bloemrijke weilanden en slingerende zandwegen…rust en schoonheid. Een heerlijke omgeving om door te fietsen en te wandelen. Lochem heeft één van de mooiste wandelgebieden van Nederland met meer dan 60 routes!

Bezoek de Website van Hoeve Draafsel